Suodatuslaitteistot

Grönmarkin suodatuslaitteistot tarjoavat kattavan valikoiman ratkaisuja erilaisiin suodatustarpeisiin. Valikoimastamme löydät täryseulat, jotka soveltuvat erinomaisesti kiintoaineiden erottamiseen nesteistä värähtelyliikkeen avulla. Patruunasuodattimet tarjoavat tarkan suodatuksen ja ovat ihanteellisia vähän kiintoainetta sisältävien nesteiden puhdistamiseen. Mikro- ja ultrasuodattimet mahdollistavat erittäin hienojen hiukkasten poistamisen nesteistä. Käänteisosmoosilaitteistot puolestaan hyödyntävät puoliläpäiseviä kalvoja poistaakseen liuenneet aineet nesteistä.

Lisäksi valikoimaamme kuuluvat itsepuhdistuvat suodatuslaitteistot, jotka vähentävät huoltotarvetta ja varmistavat jatkuvan suodatuskapasiteetin automaattisen puhdistustoiminnon avulla.

Grönmark tarjoaa myös suodatuksen koeajopalveluita, joiden avulla voimme testata ja optimoida suodatusratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Koeajopalvelut varmistavat, että valittu suodatusjärjestelmä toimii tehokkaasti ja täyttää vaaditut kriteerit.

Näytetään kaikki 10 tulosta