suomalaisen teollisuuden kumppani

-YLI SADAN VUODEN AJAN

Meillä on yli sadan vuoden kokemus yhteistyöstä suomalaisten teollisuusyritysten, laite- ja konevalmistajien, tutkimuslaitosten sekä insinööritoimistojen kanssa. Teemme aktiivista tuotekehitystyötä yhteistyökumppaneidemme kanssa ja autamme valitsemaan toimivimmat ja elinkaariarvoltaan parhaimmat ratkaisut.

Maailman johtava sertifiointiyritys Bureau Veritas on myöntänyt Grönmarkin yhdistetyistä laatu- ja ympäristöjärjestelmistä koostuvalle toimintajärjestelmälle ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 sertifikaatit.

Grönmarkin toimintajärjestelmällä varmistamme asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme tarpeiden sekä odotusten täyttymisen. Olemme sitoutuneet järjestelmälliseen ja pitkäjänteiseen toimintamme vastuulliseen kehittämiseen.

Saat käyttöösi parhaan vaihtoehdon, halusitpa pientä, edullista, massiivista tai erikoista komponenttia. Osaava henkilöstömme tarjoaa kansainvälisiä huipputuotteita ja palvelee paikallisesti Suomessa.

ISO9001-laatusertifikaatti.
Lataa ISO9001-sertifikaatti
ISO14001-ympäristösertifikaatti.
Lataa ISO14001-sertifikaatti

LAATU- JA YMPÄRISTÖPOLITIIKKA

Laatu- ja ympäristöpolitiikan noudattaminen on yhteinen tavoitteemme ja se on sitoumuksemme asiakkaillemme.

laatupolitiikka

Korkean laatumme osatekijöitä ovat:

  • Asiakaskeskeisyys ja joustava palveluasenne
  • Motivoitunut ja osaamistaan jatkuvasti kehittävä henkilöstö
  • Toiminnan tavoitteellisuus ja vastuullinen kehittäminen
  • Vaalimme systemaattisia toimintatapoja ja odotamme niitä myös sidosryhmiltämme

ympäristöpolitiikka

Koemme elinympäristön olevan meillä lainassa tulevilta sukupolvilta

  • Tavoitteenamme on yrityksen ympäristökuormituksen jatkuva vähentäminen
  • Tavoittelemme merkittäviä positiivisia ympäristövaikutuksia etsimällä ja esittelemällä asiakkaillemme parhaat ympäristökuormitusta pienentävät ratkaisut
  • Suosimme ympäristökuormitustaan aktiivisesti vähentäviä yhteistyökumppaneita

Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme ISO 9001:2015 -laatujärjestelmän sekä ISO 14001:2015 -ympäristöjärjestelmän vaatimuksia.

ISO9001 laatusertifikaatti Grönmarkille.
ISO14001 ympäristösertifikaatti Grönmarkille.

Miten voimme auttaa sinua?

Perinteikkäänä suomalaisena perheyrityksenä tarkastelemme asioita pitkäjänteisesti ja tunnemme vastuumme ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Haluamme tuottaa kestäviä ratkaisuja ja pyrimme kaikessa toiminnassamme tuhlailemattomuuteen.

Yhteistyökumppanina ja työnantajana hoidamme vastuumme sekä velvollisuutemme ja kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan!

100 vuotta teknistä kauppaa taloushistorian ylä- ja alamäissä

Vuonna 1914 Suomi oli vielä Venäjän keisarikunnan autonominen osa. Samaan aikaan Helsingissä vaikutti itseoppinut ja ahkera liikemies nimeltä Brynolf Grönmark. Hän oli monella tapaa edelläkävijä ja teki jo tuolloin venäjänkauppaa myymällä värjättyä paperia Moskovaan.

Grönmarkin tarina on laadittu 100-vuotisjuhlavuotenamme ja se kertoo yrityksemme kehitysvaiheista vuosina 1914-2014 peilaten niitä Suomen taloushistorian käänteisiin. Säännöllisin väliajoin on hyvä katsoa myös taaksepäin, jotta voi oppia tehdystä ja nähdä kauemmas tulevaisuuteen!