suomalaisen teollisuuden kumppani

-yli sadan vuoden ajan

Saat käyttöösi parhaan vaihtoehdon, halusitpa pientä, edullista, massiivista tai erikoista komponenttia. Osaava henkilöstömme tarjoaa kansainvälisiä huipputuotteita ja palvelee paikallisesti Suomessa.

Meillä on yli sadan vuoden kokemus yhteistyöstä suomalaisten teollisuusyritysten, laite- ja konevalmistajien, tutkimuslaitosten sekä insinööritoimistojen kanssa. Teemme aktiivista tuotekehitystyötä yhteistyökumppaneidemme kanssa ja autamme valitsemaan toimivimmat ja elinkaariarvoltaan parhaimmat ratkaisut.

Palveluasenne

Haluamme aidosti auttaa niin omassa kuin asiakas- ja kumppaniyrityksissä toimivia ihmisiä työssään.

Elinkaariarvo

Meille on kunnia-asia tarjota vain tarpeeseen sopivia ratkaisuja, jotka ovat toimivia ja elinkaariarvoltaan erinomaisia.

Osaaminen

Työntekijämme ovat oman alansa jatkuvasti kehittyviä ammattilaisia, jotka tuntevat asiakkaiden ja toimialan tarpeet.

Joustavuus

Teemme räätälöityjä asiakaskohtaisia ratkaisuja ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Miten voimme auttaa sinua?

Perinteikkäänä suomalaisena perheyrityksenä tarkastelemme asioita pitkäjänteisesti ja tunnemme vastuumme ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Haluamme tuottaa kestäviä ratkaisuja ja pyrimme kaikessa toiminnassamme tuhlailemattomuuteen.

Yhteistyökumppanina ja työnantajana hoidamme vastuumme sekä velvollisuutemme ja kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan!

100 vuotta teknistä kauppaa taloushistorian ylä- ja alamäissä

Vuonna 1914 Suomi oli vielä Venäjän keisarikunnan autonominen osa. Samaan aikaan Helsingissä vaikutti itseoppinut ja ahkera liikemies nimeltä Brynolf Grönmark. Hän oli monella tapaa edelläkävijä ja teki jo tuolloin venäjänkauppaa myymällä värjättyä paperia Moskovaan.

Grönmarkin tarina on laadittu 100-vuotisjuhlavuotenamme ja se kertoo yrityksemme kehitysvaiheista vuosina 1914-2014 peilaten niitä Suomen taloushistorian käänteisiin. Säännöllisin väliajoin on hyvä katsoa myös taaksepäin, jotta voi oppia tehdystä ja nähdä kauemmas tulevaisuuteen!