Nesteiden kirkastaminen tai arvokkaidern ainesosien talteenotto.

Nestemäisten tuotteiden suodatus ja seulonta

Nesteitä ja lietteitä seulomalla kirkastetaan nesteitä tai otetaan talteen arvokkaita ainesosia. Kohteissa on tärkeää, että seulaelementit eivät tukkeennu, joten verkon puhdistukseen panostetaan usein puhdistussarjoilla ja sisäisillä CIP-pesuilla.

Lietteestä voidaan myös poistaa vierasaineita tai prosessijärjestelmästä kuivumalla syntyneitä kokkareita. Esimerkiksi paperin ja kartongin päällystyksessä isommat  partikkelit aiheuttavat raitoja jäädessään teräpäällystyksessä terän ja radan väliin.

Referenssikohteita löytyy runsaasti. Täryseuloja käytetään muun muassa heran talteenottoon juuston valmistuksen yhteydessä, lihaliemen kirkastamiseen,  pigmenttilietteiden tai pintatärkin kierrätykseen.

Lisätietoja antaa asiantuntijamme Simo Aho tai voit lukea lisää märkäseulontaan liittyvistä ratkaisuistamme.

Asiantuntija apunasi

Simo Aho Operatiivinen johtaja.

Simolla on paljon kokemusta eri suodatusteknologioista. Hän on johtanut lukuisia suodatinlaitteiden tuotekehitysprojekteja ja hänen nimensä löytyy useammasta alan patentista. Erilaisia koesuodatuksia on takana satoja ja niiden pohjalta Simolla on vankka tietotaito siitä, mitä teknologiaa kannattaa milloinkin soveltaa. Hyödynnä Simon asiantuntijuus ja kokemus, kun etsitte tehokkaampaa ratkaisua suodatukseen tai seulontaan.