Grönmarkin täryseulonnan ja suodatuksen vuokralaitepalvelu.

Seulonnan ja suodatuksen vuokralaitepalvelu

Grönmark tarjoaa kattavia suodatuksen ja täryseulonnan ratkaisuja sekä niihin liittyviä koeajopalveluja. Koeajopalvelun avulla varmistetaan erilaisten erotusteknologioiden soveltuvuus käyttökohteessa. Suodatus- ja seulontakoeajot voidaan suorittaa joko Grönmarkin pilotointitilassa Nummelassa tai asiakkaan luona todellisissa prosessiolosuhteissa. Pidempiin teollisen mittakaavan koeajoihin tai projektiluontoiseen tarpeeseen valikoimastamme löytyy useita eri vuokralaitteita. Tarjoamamme vuokralaitteet mahdollistavat suomalaiselle teollisuudelle laitteiden testaamisen omissa prosesseissaan ennen lopullisen hankintapäätöksen tekemistä.

Vuokralaitteet

LaiteKäyttökohde
Sweco-täryseula 18″ (ø 450 mm)Kuiva- ja märkäseulonta
Sweco-täryseula 24″ (ø 600 mm)Kuiva- ja märkäseulonta
Sweco-täryseula 30″ (ø 800 mm)Kuiva- ja märkäseulonta
Sweco-täryseula 48″ (ø 1200 mm)Märkäseulonta
Ultraääniavusteinen Sweco-täryseula 48″ (ø 1200 mm)Hieno kuivaseulonta
Sweco WWF-suodatin 12DKuitujen talteenotto
Painesuodatin pulverisintratuille suodatuspatruunoilleNeste-kiintoaine-suodatus (0,1-100 µm)
VCS-IF patruunasuodatin (1 kpl 30″ 226 / Code 7) Neste-kiintoaine-suodatus (0,2-200 µm)
LCM-T2 patruunasuodatin (1 kpl 10″ 226 / Code 7)Neste-kiintoaine-suodatus (0,2-200 µm)
SANI Membranes Vibro-Lab3500 kalvosuodatinUF, MF (1 kDa-1 µm)
Käänteisosmoosilaitteisto RO, suolojen poisto nesteistä

Lisäksi meiltä löytyy pumppuja, säiliöitä, sekoittimia, lämmittimiä sekä muita laitteiden käyttöön tarvittavia lisäosia.

Vuokralaitteiden Hyödyt

Vuokralaitteilla on mahdollisuus testata teknologian toimivuutta omissa prosesseissa ennen lopullista hankintapäätöstä. Tämä vähentää investointiriskiä ja varmistaa, että laite täyttää kaikki prosessin vaatimukset. Vuokraamalla laitteet voidaan jakaa kustannuksia ja välttää suuria kertainvestointeja. Vuokrasopimus voidaan räätälöidä tarpeen mukaan, ja laitteet voidaan palauttaa tai vaihtaa toisiin, mikäli prosessin vaatimukset muuttuvat.

Koulutus ja Tuki

Tarjoamme kattavan tuen ja koulutuksen vuokralaitteiden käytössä. Tämä varmistaa, että henkilöstönne osaa käyttää laitteita oikein ja maksimoida niiden hyödyt. Oikeanlainen koulutus vähentää virheiden määrää ja parantaa prosessin laatua. Asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan ja antamaan neuvoja, mikä tekee yhteistyöstä sujuvaa ja tehokasta.

Vuokralaitteiden Lunastaminen

Vuokralaitteella saadun kokemuksen perusteella pystytään mitoittamaan prosessiin parhaiten soveltuva laitteisto. Mikäli vuokralaite soveltuu täydellisesti prosessiin, on sen lunastaminen mahdollista.

Grönmark on yli 100-vuotias teknisen kaupan palveluyritys ja tarjoamme ratkaisuja erotustekniikkaan, suojaukseen ja tiivistämiseen. Luomme räätälöityjä asiakaskohtaisia ratkaisuja ja haluamme aidosti auttaa asiakasyrityksissä toimivia ihmisiä työssään.

Asiantuntija apunasi

Simo Aho Operatiivinen johtaja.

Simolla on paljon kokemusta eri suodatusteknologioista. Hän on johtanut lukuisia suodatinlaitteiden tuotekehitysprojekteja ja hänen nimensä löytyy useammasta alan patentista. Erilaisia koesuodatuksia on takana satoja ja niiden pohjalta Simolla on vankka tietotaito siitä, mitä teknologiaa kannattaa milloinkin soveltaa. Hyödynnä Simon asiantuntijuus ja kokemus, kun etsitte tehokkaampaa ratkaisua suodatukseen tai seulontaan.