Grönmark mukana Alihankinta-tapahtumassa Tampereella 26.-28.9.2023.

Tavataan Tampereella, Alihankinta 2023 -messuilla!

Tervetuloa Tampereelle 26.-28.9.2023 osastollemme C 809 keskustelemaan alan trendeistä, teidän kehitysprojekteistanne sekä uusista teknisistä ratkaisuistamme.

Esittelemme osastollamme mm. täryseuloihin ja muihin jauheidenkäsittelylaitteisiin sekä putkistoihin soveltuvat joustavat BFM® – yhteet. Yhteet ovat elintarvikehyväksyttäjä, läpinäkyviä, antistaattisia ja ne voidaan vaihtaa ilman työkaluja.

Osastollamme on esillä Sanin Vibro-Lab3500 -testilaite, jolla voimme suorittaa koesuodatuksia labrassamme. Sani Membranesin Vibro®– teknologia soveltuu erityisen hyvin herkkien orgaanisten materiaalien suodattamiseen. Sitä käytetään esimerkiksi levien harvestointiin ja proteiinien konsentrointiin. Tervetuloa tutustumaan!

Voimme sopia tapaamisen osastollemme myös etukäteen. Ole rohkeasti yhteydessä, löydät meidän yhteystietomme tästä linkistä.

Tavataan Tampereella osastolla C 809!

Ps. Sisäänpääsy messuille on maksuton, kun rekisteröidyt messukävijäksi ennakkoon. Voit rekisteröityä tapahtuman verkkosivuilla, jonne pääset tästä linkistä.