Laippa- ja tasotiivisteiden leikkauspalvelu

Toimitamme tiivisteiden leikkauspalvelustamme standardien mukaiset laippatiivisteet ja erikoismitalliset tasotiivisteet nopeasti ja vaivattomasti.

Leikkaamme tiivisteet piirustuksistanne tai CAD-kuvista CNC-ohjatulla teräleikkurilla tai stanssilla. Voimme leikata tiivisteet mallikappaleen mukaan, jolloin laadimme niistä tuotantokuvat jatkokäyttöä varten. Tarvittaessa suunnittelemme ruuviliitokset ja valitsemme niihin parhaiten soveltuvat tiivisteet.

  • Standarditiivisteet, maksimikoko ø 1500 mm
  • Erikoismitalliset tiivisteet, maksimikoko 1500×2000 mm
  • Paksuudet 0,5 – 5 mm
  • Materiaalivalikoimassa mm. teräsvahvistettu grafiitti, PTFE, kuitu-elastomeeri, kevlarvahvistettu grafiitti ja kumi

Hyödyt

  • Suunnittelemme toimivat tiivistysratkaisut
  • Leikkaamme tiivisteet CNC-ohjatulla teräleikkurilla tai stanssilla
  • Toimitamme laippa- ja tasotiivisteet nopeasti ja vaivattomasti

Tiivisteiden suunnittelupalvelu

Putkistojen ja toimilaitteiden ruuviliitosten tiiveyteen ja turvallisuuteen voidaan vaikuttaa jo suunnitteluvaiheessa. Työ- ja ympäristöturvallinen liitos syntyy, kun tiivistevalinnassa huomioidaan putkistoissa ja laitteissa virtaava sisältö, paine, ja lämpötila sekä huomioidaan käytettävät tarvikkeet, työvälineet, asennustapa ja tarkastusmenettelyt.

Teollisuuslaitoksissa laippaliitosten asennus tulee toteuttaa standardin SFS-EN 1591-4 mukaisesti ja asennushenkilöstön tulee olla koulututettuja, kokeneita ja pätevöityneitä. Asiantuntijamme ovat suorittaneet laippaliitosten pätevöintikoulutuksen ja auttavat mielellään ruuviliitosten suunnittelussa ja tasotiivistemateriaalin valinnassa.

Suunnittelussa ja tiivistevalinnassa hyödynnämme Frenzelitin novaDISC-sovellusta. Sovelluksen avulla varmistamme suunnitellun tiivisteen soveltuvuuden käyttökohteeseen sekä annamme asennusohjeet kiritysmomentteineen. Voit tutustua novaDISC-sovellukseen ja laippaliitosten suunnitteluun tästä.

Asiantuntijat apunasi

Kuinka voisimme auttaa?