Me autamme laippaliitosten suunnittelussa ja tasotiivisteiden valinnassa

Putkistojen ja toimilaitteiden ruuviliitosten tiiveyteen ja turvallisuuteen voidaan vaikuttaa jo suunnitteluvaiheessa. Työ- ja ympäristöturvallinen liitos syntyy, kun tiivistevalinnassa huomioidaan putkistoissa ja laitteissa virtaava sisältö, paine, ja lämpötila sekä huomioidaan käytettävät tarvikkeet, työvälineet, asennustapa ja tarkastusmenettelyt.

Teollisuuslaitoksissa laippaliitosten asennus tulee toteuttaa standardin SFS-EN 1591-4 mukaisesti ja asennushenkilöstön tulee olla koulutettuja, kokeneita ja pätevöityneitä. Asiantuntijamme ovat suorittaneet laippaliitosten pätevöintikoulutuksen ja auttavat mielellään ruuviliitosten suunnittelussa ja tasotiivistemateriaalin valinnassa. Suunnittelussa ja tiivistevalinnassa hyödynnämme Frenzelitin novaDISC-sovellusta.

Hyödyt

  • Suunnittelemme laippa- ja muut ruuviliitokset
  • Autamme tiivistevalinnassa
  • Leikkaamme kaikki tasotiivisteet CNC-ohjatulla teräleikkurilla tai stanssilla
  • Voit käyttää novaDISC-sovelluksen verkkoversiota veloituksetta

NovaDISC-sovelluksen käyttö

Frenzelit novaDISC-sovelluksen avulla voit valita sisällön (väliaineen), lämpötilan ja paineen perusteella käyttökohteeseen parhaiten soveltuvan tiivistemateriaalin sekä suunnitella DIN-, ANSI- ja GOST-laippaliitokset. Sovelluksen avulla voit suunnittella myös räätälöityjä, ei standardoituja ruuviliitoksia.

NovaDISC-sovelluksen käyttökielinä ovat englanti, saksa, ranska tai espanja. Sovellukseen on syötettynä yli 1300 kemikaalin tiedot, joiden avulla pääset etenemään tiivistevalinnassa. Sovelluksen avulla voit luoda tiivisteliitokselle asennusohjeet kiristysmomentteineen ja tämän raportin voit lähettää itsellesi vaikka sähköpostilla.

Voit käyttää novaDISC-sovelluksen verkkoversiota veloituksetta ja pääset tutustumaan siihen tästä.

Asiantuntijamme opastavat mielellään novaDISC-sovelluksen käytössä ja voit varata itsellesi online-opastuksen tai -demon suoraan tästä kalenterilinkistä.

Asiantuntijat apunasi

Kuinka voisimme auttaa?