Tommi Kyllästinen, Technical Sales Manager aloitti Grönmarkilla 4.9.2023.

Myyntitiimimme vahvistui

Tommi on uusi jäsen tiimissämme

Hyviä uutisia, olemme saaneet uuden jäsenen myyntitiimiimme. Tommi aloitti Grönmarkilla 4.9.2023 nimikkeellä Technical Sales Manager ja Tommin erikoisosaamista ovat suodatusratkaisut.

Tommi on työskennellyt teollisuuden prosessien ja suodatusratkaisujen parissa yli 20 vuotta, monissa eri yrityksissä sekä monenlaisissa toimenkuvissa, niin käyttäjäpuolella, tutkimus- ja kehityspuolella kuin myynnissäkin.

Vapaa-aika kuluu erilaisten liikuntamuotojen parissa. ”Jääkiekkoa olen pelannut ihan pienestä asti ja pelaan edelleen”, Tommi kertoo. Muita lajeja ja rentoutumiskeinoja ovat tennis, melonta ja sienestys.

Lämpimästi tervetuloa Grönmarkille, Tommi!

Tommi is our new Technical Sales Manager

We have good news for you – we have got a new member in our sales team! Tommi has started as a Technical Sales Manager on 4th September 2023. You will find Tommi´s contact information on our website.

We warmly welcome Tommi to our team!

Grönmark on yli 100-vuotias teknisen kaupan palveluyritys ja tarjoamme ratkaisuja erotustekniikkaan, suojaukseen ja tiivistämiseen. Luomme räätälöityjä asiakaskohtaisia ratkaisuja ja haluamme aidosti auttaa asiakasyrityksissä toimivia ihmisiä työssään.

Grönmark has been serving Finnish industry since 1914. We aim to be a close partner for people working in procurement, design, production and maintenance.