PTFE-tiivistenauha eP kiinnitysteipillä

Grönmark eP ePTFE-tiivistenauha on valmistettu 100 % paisutetusta PTFE:stä ja siinä on toisella puolella asennusta helpottava kiinnitysteippi. Erinomaisen joustavuuden, sitkeyden ja muotoutuvuuden ansiosta tiivistenauha soveltuu myös hieman kuluneille tiivistyspinnoille. Tiivistettä voidaan käyttää metalli-, lasi- ja muovilaippaliitoksien lisäksi useissa erilaisissa staattisissa tiivistyskohteissa. PTFE-nauhalla on loistava kemiallinen kesto pH-alueella 0-14 ja lämpötilan käyttöalue on erittäin laaja (-240 °C / +280 °С).

Tiivistenauhalla on BAM-, DVGW- ja TA Luft -hyväksyntä. Materiaalit täyttävät elintarvikevaatimukset.

Hyödyt

  • Laaja lämpötilan ja pH:n käyttöalue
  • Hydrofobinen, kestää UV-säteilyä ja sillä on pitkä hyllyikä
  • Helppo asentaa ja korvaa hektisissä seisokeissa leikatut tasotiivisteet
  • Erittäin pieni materiaalihukka
Pyydä tarjous

Käyttökohteet

PTFE-tiivistenauha eP soveltuu käytettäväksi metalli-, lasi- keraami- ja muovilaippaliitoksien lisäksi useissa erilaisissa staattisissa tiivistyskohteissa, kuten savukaasu- ja ilmastointikanavissa, lasikuitusäiliöissä, miesluukuissa ja erilaisten koneenosien tiivisteinä. PTFE-tiivistenauha soveltuu hyvin esimerkiksi suurikokoisiin paljetasaimiin, joihin ei ole kokonsa puolesta saatavilla levyistä leikattuja liitoksettomia tasotiivisteitä.

  • pH-kesto 0-14
  • Lämpötilan käyttöalue -240 °C – +280 °С
  • Lämmönjohtavuus 0,1 kCal/mh°C

Varmista PTFE:n soveltuvuus käyttökohteeseen ennen asennusta.

Asennusohje

Tiivistenauhan kiinnitysteipin ansiosta suurten kappaleiden asennus helpottuu merkittävästi. Tiivisteen asennuksessa tulee varmistaa, että tiivistyspinnat ovat ehjät, puhtaat ja rasvattomat. Asentaessasi tiivistenauhaa, tulee nauhojen päät asentaa toistensa päälle X-kirjaimen muotoon. Jätä tiivistenauhaa toistensa ylittäviin osiin 10-15 mm.

Pyydä tarkemmat asennusohjeet asiantuntijoiltamme.

Asiantuntijat apunasi

Kuinka voisimme auttaa?

Pyydä tarjous

Lisää valitsemasi tuotteet tarjouspyyntökoriin.

Kokotieto
Muoto
Tuotekoodi TuotenimiKokotietoMuotoYks.Saatavuus Tarjouspyyntökori