Kutistettavat kiekkosuodinpussit

Toimitamme paperi- ja kartonkitehtaille kiekkosuodinpusseja massan sakeutukseen ja kuitujen talteenottoon. Tyypillisesti massaosastoilla käytetään massan sakeutukseen kuumuutta ja kemikaaleja kestäviä PVDF-pusseja, kun taas paperi-ja kartonkikoneiden kuitujen talteenoton kiekkosuotimilla käytetään useimmiten edullisemman hintansa ja riittävän käyttöikänsä vuoksi  PP-pusseja.

Räätälöimme kiekkosuodinpussit tarpeenne mukaan kaikkien kiekkosuodinvalmistajien erityyppisille sektoreille. Kutistettavan kankaan materiaalivaihtoehtoina on PP (polypropeeni) tai PVDF (Kynar). Vetoketjun materiaaleina voi olla PP, PVDF, AISI 316 tai näiden yhdistelmät. Pusseihin voidaan integroida valmiiksi huopatiiviste. Suodinpussien reuna-alueille voimme asentaa vahvikenauhat, jotka suojaavat kriittisiä paikkoja kulutukselta ja helpottavat kakun irrotusta.

Hyödyt

  • Pussit räätälöitävissä kaikille sektorityypeille
  • Pitkä kokemuksemme kiekkosuotimista auttaa sopivan ratkaisun valinnassa
  • Toimitamme suodinpussit myös valmiiksi sektoreihin asennettuna

Asennus ja varastointi

Kiekkosuodinpussit on valmistettu synteettisestä kankaasta, jota ei valmistusprosessin aikana ole lämpökäsitelty. Tämän ansiosta kiekkosuodinpussit voidaan kutistaa tiukasti sektorien päälle esim. upottamalla ne kuumaan veteen. Asennuksen aikana on valvottava kutistumaa, jotta vältetään ylikiristys ja pussien repeäminen asennuksen aikana.

Kutistettavien kiekkosuodinpussien käsittelyssä ja varastoinnissa tulee huomioida seuraavat seikat:

  • Suodinpussit tulee säilyttää alkuperäisessä kuljetuslaatikossa, jonka sisäpintaan on liimattu lämpötila-anturi
  • Suodinpusseja ei saa altistaa yli 30° C lämpötilalle
  • Suodinpusseja ei saa altistaa auringonvalolle
  • Tarkista tuotteiden saapuessa varastoon, että kuljetuslämpötila ei ole ylittänyt sallittua 30° C lämpötilaa
  • Älkää säilyttäkö suodinpusseja pidempään kuin yksi (1) vuosi

Kuljetuslaatikon lämpötila-anturi näyttää suurimman toteutuneen säilytyslämpötilan ja se auttaa oikean varastointiolosuhteen hallinnassa.

Asiantuntijat apunasi

Kuinka voisimme auttaa?