Asiantuntijamme ovat suorittaneet laippaliitosten pätevöintikoulutuksen ja auttavat mielellään ruuviliitosten ja tiivisteiden suunnittelussa.

Autamme laippaliitosten suunnittelussa ja tasotiivisteiden valinnassa

Putkistojen ja toimilaitteiden ruuviliitosten tiiveyteen ja turvallisuuteen voidaan vaikuttaa jo suunnitteluvaiheessa. Työ- ja ympäristöturvallinen liitos syntyy, kun tiivistevalinnassa huomioidaan putkistoissa ja laitteissa virtaava sisältö, paine, ja lämpötila sekä huomioidaan käytettävät tarvikkeet, työvälineet, asennustapa ja tarkastusmenettelyt.

Asiantuntijamme ovat suorittaneet laippaliitosten pätevöintikoulutuksen ja auttavat mielellään ruuviliitosten suunnittelussa sekä tiivistemateriaalin valinnassa. Leikkaamme kaikki tasotiivisteet omassa leikkaamossamme CNC-ohjatulla teräleikkurilla tai stanssilla.

Asiantuntija apunasi

Mika Seppänen Tuotepäällikkö.

Tekninen asiakaspalvelumme suunnittelee laippa- ja muut ruuviliitokset sekä auttaa tiivistevalinnassa. Hyödynnämme suunnittelussa Frenzelitin novaDISC-sovellusta, jonka avulla varmistamme tiivisteen soveltuvuuden käyttökohteeseen sekä annamme asennusohjeet kiritysmomentteineen.