Ultrasuodatuskalvot ovat erinomaisia sakeiden, runsaasti kiintoainetta sisältävien vesien käsittelyyn ja kalvobioreaktoreihin (MBR).

Berghof UF-kalvomoduulit

Uutta Suomessa! Grönmarkin valikoimasta löytyvät nyt Berghofin ultrasuodatuskalvot, jotka ovat erinomaisia sakeiden, runsaasti kiintoainetta sisältävien vesien käsittelyyn ja kalvobioreaktoreihin (MBR). Laitteiston ydin, ultrasuodatusmoduulit muodostuvat toisiinsa liitetyistä kalvoputkista, jotka on pakattu paineputken sisälle. Suodatus tapahtuu kalvoputkissa sisältä ulos –periaatteella. Laitteisto on modulaarinen, joten laitteiston koko on helposti skaalattavissa ja membraanin huokoskoko voidaan valita kohteen vaatimuksien mukaan. Berghof keskittyy ratkaisuissaan erityisesti kalvojen puhtaanapitoon niin rakenteen, kalvomateriaalin kuin pesuprosessin valinnan osalta.

Berghof on 1966 perustettu innovatiivinen perheyritys, joka on viidessäkymmenessä vuodessa kehittynyt pienestä tutkimusyksiköstä merkittäväksi 350 henkilöä työllistäväksi suodatuksen osaajaksi.

Asiantuntijamme auttavat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa. Laboratoriotestien ja pilot-koeajojen tuloksien perusteella teemme ehdotuksen, oli tarve yksittäiselle moduulille tai valmiiksi asennetulle räätälöidylle kokonaisratkaisulle.

Tutustu Ultrasuodatuslaitteistoon tästä.
Tutustu Ultrasuodatusmoduuleihin (5 mm) tästä.
Tutustu Ultrasuodatusmoduuleihin (8 mm) tästä.