Sweco SCK -puhdistusrenkaat ja SuperSliderit

Puhdistusrenkaiden avulla pidennät seulaverkon käyttoikää ja ylläpidät tarvittavaa kapasiteettia. Puhdistusrenkaiden laajasta materiaalivalikoimasta löydät oikean vaihtoehdon eri prosessiolosuhteisiin.

Hyödyt

  • Verkon pitempi käyttöikä
  • Kapasiteetti pysyy korkeana
  • Kattava materiaalivalikoima
Pyydä tarjous

Tarve

Puhdistusrenkaita on neljää kokoa. 18″ – 24″ -täryseuloissa käytetään pieniä puhdistusrenkaita, joiden korkeus on 16 mm. 30″ – 60″ -täryseuloihin on saatavilla isoja, 24 mm korkeita tai 26 mm korkeita renkaita riippuen käytetystä verkkokehyksestä. 26 mm korkeaa rengasta saa myös SuperSlider-versiona, joiden puhdistusteho on testeissä todettu olevan 35-50 % parempi kuin tavallisissa renkaissa.

Alla löytyy taulukko tarvittavien renkaiden määrästä eri seulamalleihin

Malli Rengasmäärä, kpl Rengasmäärä, SuperSlider-rengas, kpl
18″ 65 ei saatavana
24″ 130 ei saatavana
30″ 75 38
40″ 120 60
48″ 200 100
60″ 340 170

SuperSlider

Vuosikymmenet puhdistusrenkaat ovat olleet suosituin keino säilyttää täryseulan suorituskyky mahdollisimman korkeana pitämällä seulaverkko puhtaana.

Sweco esitteli puhdistusrenkaiden uuden sukupolven tuomalla markkinoille SuperSlider-puhdistusrenkaan. Niiden puhdistustehokkuuden on testeissä todettu olevan 35-50 % korkeampi kuin perinteisten puhdistusrenkaiden. Renkaan suurempi massa mahdollistaa suuremman iskuvoiman kiinni jääneeseen partikkeliin.

Lisäetuna SuperSlider-renkaat tuovat mukanaan helpomman käsittelyn ja ne eivät karkaa seulaverkon rikkoontumisen yhteydessä yhtä helposti poistolinjaan. Nämä positiiviset ominaisuudet tulevat niiden suuremman koon mukana.

SuperSlider

Videot

Asiantuntijat apunasi

Kuinka voisimme auttaa?

Pyydä tarjous

Lisää valitsemasi tuotteet tarjouspyyntökoriin.

Materiaali
Tuotekoodi KokoMateriaaliTuotenimiKokotietoYks.SaatavuusHinta € / kpl Tarjouspyyntökori