Kampaprofiilitiiviste BPG 9470F Grafiitti-täyte (EN1514-6)

Kampaprofiilitiiviste BPG 9470F standardin EN1514-6 mukaisella mitoituksella soveltuu käytettäväksi taso- ja korokelaipoissa (flat face ja raiced face -laipoissa). Näissä standardilaipoissa vaarnat keskittävät ulkorenkaallisen tiivisteen laipan keskelle, mikä pienentää virtauksen aiheuttamaa turbulenssia ja vähentää täten laippojen kulumista.

Puhtausasteeltaan 98-prosenttinen grafiitti on yleisimmin käytetty pehmeä tiivisteosa ja sillä saavutetaan hyvä paineen- ja lämpötilan kesto. Kriittisissä kohteissa, kuten ydinvoimalakäytössä, käytetään puhtausasteeltaan 99,85-prosenttista grafiittia.

Hyödyt

  • Vankka rakenne
  • Helppo asentaa
  • Luotettava
  • Hyvä tiiveys jo alhaisella pintapaineella.
  • Stabiilius ja hyvä tiivistyskyky säilyvät myös lämpötilan ja paineen vaihdellessa
  • Oikeilla materiaalivalinnoilla saavutetaan hyvä kemiallinen ja lämpötilojen kesto
Pyydä tarjous

Rakenne

Kampaprofiilitiiviste valmistetaan kiinteästä sahakuvioisesta metallirungosta, joka on päällystetty pehmeällä tiivistemateriaalilla molemmin puolin. Pehmeä tiivisteosa voi olla esimerkiksi eri puhtausasteista grafiittia. Valitun laippatyypin mukaan kampaosa voi olla ilman ulkoista metallista rengasta. Taso- ja korokelaipoissa käytetään kampaosan lisäksi kiinteää tai irtonaista keskitysrengasta. Tiivisteen materiaalit voidaan valita käyttökohteen mukaan useista eri metallivaihtoehdoista.

Kampaprofiilitiiviste-BPG-9470F-rakennekuva

Käyttökohteet

Lämpötilan käyttöalue on -30°C … +550°C ja tiiviste kestää painetta aina 400 bar asti.

Grafiittitäytteinen kampaprofiilitiiviste soveltuu käytettäväksi mm. prosessi- ja kemianteollisuuden, voimalaitosten,  öljynjalostamoiden ja kaasulaitosten laippatiivisteenä korkeissa lämpötiloissa ja paineissa. Kampaprofiilitiiviste soveltuu käytettäväksi myös lämmönvaihtimissa, putkiliittimissä, miesluukuissa sekä kansissa.

Asiantuntijat apunasi

Kuinka voisimme auttaa?

Pyydä tarjous

Lisää valitsemasi tuotteet tarjouspyyntökoriin.

Grafiitin puhtausaste
Kampaosan materiaali
DN
Tuotekoodi Grafiitin puhtausasteKampaosan materiaaliDNTuotenimiKokotietoSaatavuusMyyntihintaYks. Tarjouspyyntökori