Atlas-sihti kuivaseulontaan

Atlas-sihti on Swecon uusi kuivien materiaalien tehokas lajittelija, jossa on runsaasti edistyneitä ominaisuuksia. Laitteesta on saatavilla 33 erilaista rakennetta. Laitteella voidaan lajitella sihdattava materiaali maksimissaan viiteen eri fraktioon. Pienimmissä malleissa sihtielementtien kokonaispinta-ala on 3 m2, suurimmissa malleissa se on 49 m2.

Sihtielementtien vaihdot ovat nopeita ja helppoja, vaihto on mahdollista tehdä jopa yhdessä minuutissa. Pneumaattinen QuickChangeTM -teknologia kiristää sihtiverkot nopeasti ja varmistaa verkon oikean kireyden koko sihtielementin eliniälle. Voit vaihtaa sihtielementin miltä tasolta tahansa tarvitsematta poistaa muita verkkoja tai pallopuhdistussarjoja.

Materiaalin jakolaatikkoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Uudella designilla voidaan jakaa tuote erittäin tasaisesti koko sihtielementin leveydelle ja varmistaa maksimaalinen sihtauksen tarkkuus ja tehokkuus.

Sihtielementtien puhtaus varmistetaan kumipalloilla, jotka on osastoitu verkon alle varmistamaan koko pinta-alan sihtiverkon puhtaus.

Hyödyt

  • Uusi pneumaattinen QuickChange – Nopea ja helppo sihtiverkon vaihto ja kireyden kontrollointi
  • Minimaalinen tärinän välittyminen rakenteisiin
  • Koko seulontapinta-ala tehokasta

Videot

Rakennevaihtoehdot

Malli Sihtiverkon pinta-ala m2 Sihtiverkkojen määrä Tuotefraktioiden määrä
AGS 114-185 3-49 1-8 2
AGS 214-265 3-36,8 2-12 3
AGS 314-345 4,5-24,5 3-12 4
AGS 414-425 4,5-12,3 4-8 5

Ladattavat tiedostot

Lataa tuote-esite tästä

Asiantuntijat apunasi

Kuinka voisimme auttaa?