Atlas-sihti on Swecon uusi kuivien materiaalien tehokas lajittelija, jossa on runsaasti edistyneitä ominaisuuksia

Sweco Atlas – uusi vatkaava sihti kuivaseulontaan

Grönmarkilla on yli 50 vuoden kokemus seulontaratkaisuista. Ratkaisuvalikoimamme on kuivaseulonnan osalta erittäin kattava, sisältäen pyöreät täryseulat, ultraäänisihdit, poliisisihdit, keskipakosihdit ja vatkaavat sihdit. Meillä on referenssejä laajalti, olemme toimittaneet satoja laitteistoja esimerkiksi elintarviketeollisuuden jauhojen, energiateollisuuden pellettien ja kemianteollisuuden pulvereiden luokitteluun ja poliisisihtaukseen.

Atlas-sihti on Swecon uusi kuivien materiaalien tehokas lajittelija, jossa on runsaasti edistyneitä ominaisuuksia. Yhteen laitteeseen saadaan huimat 49 neliömetriä tehokasta seulontapinta-alaa, materiaali voidaan fraktioida 5 osaan neljällä verkkotasolla. Sihtiverkkojen vaihdot ovat nopeita ja helppoja, patentoidun pneumaattisen QuickChangeTM -teknologian avulla vaihto on mahdollista tehdä 1 minuutissa. Tutustu tarkemmin Atlakseen tästä.

Asiantuntija apunasi

Tuomas Elomaa Myyntijohtaja.

Ratkaisuvalikoimamme on kuivaseulonnan osalta erittäin kattava, sisältäen pyöreät täryseulat, ultraäänisihdit, poliisisihdit, keskipakosihdit ja vatkaavat sihdit. Meillä on referenssejä laajalti, olemme toimittaneet satoja laitteistoja esimerkiksi elintarviketeollisuuden jauhojen, energiateollisuuden pellettien ja kemianteollisuuden pulvereiden luokitteluun ja poliisihtaukseen.