BFM-joustoliittimet-ja-putkikaulukset.

Patentoidut BFM®-joustoliittimet Grönmarkilta

BFM®-liitin on saavuttanut suuren suosion prosessiteollisuudessa ympäri maailmaa. BFM®-liittimen ainutlaatuinen ja patentoitu napsautuskiinnitys on sen erottuvin ominaisuus muihin joustoliittiminä käytettäviin palkeisiin, yhdyssukkiin ja mansetteihin. Joustoliittimen kiinnitykseen ei siis käytetä työläitä letkukiristimiä, vaan se käsin napsautetaan paikoilleen erityisesti suunniteltuihin putkikauluksiin.

Nyt tätä hygieenistä ja tuotehukkaa vähentävää ratkaisua saa Grönmarkilta.
Suoran joustoliittimen lisäksi BFM® on saatavana kartiomaisena, hengittävänä, suursäkityspäänä, suojakantena, korvausilmasukkana sekä sulku-/lokerosyöttimien siilojen holvaantumisen estävänä ratkaisuna. BFM® on niin monipuolinen, että valikoimaan kannattaa tutustua.

Jos tarpeesi on yhdistää siiloja, sekoittimia, kuljettimia, vaakoja, sihtejä pölytiiviisti ja haluat seurata samalla tuotevirtausta, BFM® on valintasi. Tutustu lisää tämän linkin kautta.

Asiantuntija apunasi

Henri Sopanen Tuotepäällikkö.

Henrillä on yli viidentoista vuoden kokemus täryseulojen käyttöönotoista, säädöistä, vianetsinnöistä sekä huolloista. Henri on osallistunut lukuisiin käyttöönottoprojekteihin Hangosta Kittilään ja vastannut asennusvalvonnasta sekä optimaalisen käytön vaatimista säädöistä. Hyödynnä Henrin pitkä ja laaja kokemus, kun suunnittelette täryseulan käyttöönottoa tai tarvitsette apua vianetsintään.