Boulderoimassa koko tiimin voimin.

Boulderoimassa

Simo kutsui meidät boulderoimaan toukokuun työhyvinvoinnin merkeissä. Boulderointi on kiipeilyä matalilla korkeuksilla ilman suojavälineitä. Simolle laji oli tuttu, osa oli testannut lajia vuosikymmeniä sitten ja toisille tämä oli ensikosketus. Koutsimme Mikko kertoi lajin perusasiat sekä muuta huomioon otettavaa.

Päällimmäisinä jäi mieliimme lämmittely ennen seinälle menoa sekä pitkät tauot boulderoinnin lomassa. Jälkiviisaana voisi ehkä ohjeisiin lisätä myös pienen loppuverkan ja venyttelyt, sen verran oli koko tiimi jumissa seuraavana päivänä. Mukava kokemus jumista huolimatta!

Tiesitkö, että Suomen Loviisa on tällä hetkellä koko kiipeilevän maailman keskipiste? Hakkuuaukion laidalla tönöttää suuri siirtolohkare ja kiven keskellä kulkee ”reitti”, jota kiipeilyhuiput yrittävät suorittaa. Tämä saattaa olla jopa maailman vaikein noin viiden metrin korkeudelle yltävä boulder-reitti. Tähän mennessä reitin ovat suorittaneet yksi suomalainen ja yksi skotlantilainen. Jos kiinnostuit tästä ihmeestä enemmän, voit lukea täältä lisää.

Grönmark on yli 100-vuotias teknisen kaupan palveluyritys ja tarjoamme ratkaisuja erotustekniikkaan, suojaukseen ja tiivistämiseen. Luomme räätälöityjä asiakaskohtaisia ratkaisuja ja haluamme aidosti auttaa asiakasyrityksissä toimivia ihmisiä työssään.