Sweco-V-tiivisteet

V-tiivisteet varmistavat täryseulan tiiveyden yhdessä kiristysvanteiden kanssa. Tiivisteitä on saatavilla kaikissa prosessin vaatimissa materiaaleissa ja halkaisijat kattavat täryseulakoot 18″-72″.

Hyödyt

  • Helppo asentaa eikä irtoa paikoiltaan itsestään
  • Kattava materiaali- ja kokovalikoima
  • Lyhyt toimitusaika
Pyydä tarjous

Materiaalit

Sweco  V-tiivisteiden materiaalivalikoima on laaja. Kohteisiin, joissa vaatimustaso on matala, löytyy edullista materiaalia kuten santopreeni tai musta neopreeni. Kohteissa, joissa lämpötilat ovat korkeammat tai kemialliset olosuhteet estävät edellä mainittujen materiaalien käytön, voidaan käyttää  EPDM- tai Viton®-kumia.

Staattisen sähkön estäminen kuivaseulontakohteissa vaatii hallittua sähkönjohtavuutta. Näihin kohteisiin on tarjolla sähköjohtavaa EPDM-kumia.

Jos kyseessä on elintarviketeollisuuden prosessi, materiaalin tulee olla elintarvikehyväksyttyä, jota saa santopreenista ja neopreenista.

Jos kohde vaatii molempia edellä mainittuja ominaisuuksia eli sähkönjohtavuutta ja elintarvikelpoisuutta, ratkaisu on Swecon patentoima C2 -tiiviste. Siinä yhdistyy valkoisen elintarvikehyväksytyn ja mustan, sähköäjohtavan silikonin ominaisuudet.

 

Mitat

V-tiivisteiden koot kattaa täryseulakoot 18″-72″ paitsi C2-tiiviste, jota on saatavilla 24″-72″ -täryseuloihin. V-tiivisteitä on saatavan kahdella profiililla, joista uudempi ”Thin Lip” on ollut käytössä vuodesta 1999 lähtien 30″-72″-täryseuloissa.

Sopivan profiilin voi tarkistaa tarvittaessa mittaamalla verkkokehyksen huulen leveyden. Thin Lip -kehyksessä leveys on 13,5 mm ja ja vanhemmassa mallissa 11,1 mm.

 

Asiantuntijat apunasi

Kuinka voisimme auttaa?

Pyydä tarjous

Lisää valitsemasi tuotteet tarjouspyyntökoriin.

Materiaali
Tuotekoodi KokoMateriaaliTuotenimiKokotietoYks.SaatavuusHinta € / kpl Tarjouspyyntökori