Täryseula Sweco HX

Messukilpailun voittaja on selvillä!

Kiitos kaikille teille, jotka vierailitte osastollamme Alihankinta 2019-messuilla. Kiitos myös kaikille, jotka maltoitte ottaa haasteen vastaan ja osallistua kilpailuumme.

Messukilpailussa kysyttiin kuinka monta aukkoa on HX30 tärysihdin sihtielementissä. Vastausten hajonta oli suuri, mutta saimme myös monta vastausta hyvin lähellä oikeaa.

Tällä kertaa aivan tarkalleen oikeaa aukkolukua ei löytynyt, mutta kaikkein lähimmäksi osui vastaus 520126 aukkoa. Bose QuietComfort 35 II lagattomat kuulokeet voitti Päivi Räsänen Andritzilta – paljon onnea Päivi!

Grönmark on toiminut Swecon myynti- ja palveluorganisaationa Suomessa yli 50 vuotta. Olemme myyneet jo yli 1000 laitetta, joten meillä on kattava kokemus ja osaaminen seuloja käyttävän teollisuuden prosesseista. Sweco-täryseuloja käytetään laajalti eri teollisuudenaloilla elintarviketeollisuudesta jätevesien käsittelyyn, niin kuiva- kuin märkäseulontaan. Sweco-täryseulat räätälöidään kohteen vaatimuksien mukaan, nämä voidaan varustaa esimerkiksi ultraääni- tai nostolaitteistoilla.

utustu tuotteisiimme tästä. Asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät täältä.