Frenzelit novaTEX® kudotut kankaat

novaTEX®-kangas on valmistettu synteettisistä aramidikuiduista ja sitä käytetään teollisuuden kohteissa, joissa tarvitaan kuumankeston lisäksi korkeaa kulutuskestoa, mekaanista lujuutta sekä hyvää kemiallista kestoa. novaTEX® -kankaan jatkuvan käytön maksimi lämpötila on +250 °C ja se kestää hetkellisesti jopa +380 °C lämpötilan. Soveltuvia käyttökohtaita ovat mm. teollisuuden kuljetushihnat sekä lasiteollisuuden kulutuskestoa vaativat kohteet.

novaTEX®-kankaan ominaisuuksia voidaan räätälöidä eri käyttökohteisiin paremmin soveltuviksi mm. erilaisten pinnoitteiden avulla. Pinnoitteiden avulla voidaan mm. parantaa kulutuskestoa, kaasutiiveyttä sekä vedenhylkimistä.

Autamme teitä sopivan kangastyypin valinnassa sekä autamme niiden räätälöinnissä, juuri teidän käyttökohteeseen parhaiten soveltuvaksi.

Hyödyt

  • Lämpötilankesto hetkellisesti +380 °C
  • Erinomainen kulutuskesto
  • Useita eri päällysteitä käyttökohteen vaatimusten mukaan räätälöitynä

Tekniset ominaisuudet

Frenzelit novaTEX®-kangas on kudottu synteettistä m-aramidi- ja p-aramidi-kuiduista tai seoksista yhdessä Preoxin kanssa. Nämä synteettiset aramidipohjaiset katkokuidut eivät sula eivätkä ne pala. Kangas on väriltään keltainen, erittäin kulutuskestävä ja kemiallinen kestävyys on erinomainen. Mekaaniselta kestoltaan novaTEX®-kangas on ylivertainen, verrattuna muihin Frenzelitin valmistamiin teknisiin kankaisiin.

  • Käyttölämpötila +250 °C, sekä hetkellisesti +380 °C.

Asiantuntijat apunasi

Kuinka voisimme auttaa?